به گزارش سراج24، حاج حسین یکتا در دومین همایش بانوان فعال در عرصه هیأت که در سالن وصال مجتمع یاوران مهدی(عج) قم برگزار شد، اظهارداشت: هیأت باید سبب شود که بنیان خانواده تحکیم بخشد.
وی با اینکه نخستین جلسه هماهنگی بانوان هیأتی و مدیران هیأت مذهبی در قم برگزار شده که سالها منتظر این رخداد بودیم، گفت: جبهه انقلاب فرهنگی تشکیل شده که باید در این عرصه یک جبهه شد تا بتوان به نتیجه رسید.
وی بیان کرد: اردیبهشت سال ۹۲ پس از فتنه ۸۸ خدمت مقام معظم رهبری رسیدم و ایشان از ما خواستند که جبهه انقلاب فرهنگی را برپا کنید ما نیز این امر را پیگیری کردم و به صورت مردمی و هیأتی بدون وصل بودن به جریان یا افراد خاصی فعالیت میکنیم.
وی گفت: در کشور هیأتهای زیادی داریم و رهبری فرمودند شما انقلابیها باید جبهه شوید زیرا از مجموعههای تک تک کاری برنمیآید به دلیل اینکه روبروی ما جبهه تشکیل شده است.
دستاوردهای مختلف هیأت های کشور به یکدیگر منتقل شود
یکتا به بانوان هیأتی تاکید کرد: در هر شهر و دیاری اقدام زیبای هیأتی انجام می شود. با هم همراه شوید و به یکدیگر آموزش دهید.
وی ادامه داد: بسیاری از بانوان فعالیتهای هنری و گروهی فعالیت رسانهای و بسیاری کار خیریه انجام میدهند و این جلسه نقطه عطفی برای شروع کارها در جهت اجرای فرمایش رهبری است و میتواند در بخشهای مختلف توسعه پیدا کند.
وی با بیان اینکه وضعیت مشکلات کشور ما امروز جدیتر شده است، افزود: هر چند امروز دستاوردهای گستردهای داشتهایم اما هم اکنون از جنگ نرم به جنگ اقتصادی رسیدیم و هم اکنون جنگ اجتماعی خودنمایی میکند و باید در این راستا قدم گذاشت.
بودجه کشور مبنای برنامهریزی نیست؛ مردم وارد صحنه شوند
این راوی و فعال حوزه دفاع مقدس عنوان کرد: رهبری راهکار کنونی را این میدانند که ید بیضا را درآورید و عصای موسی را بیندازید یعنی معجزه کنید رهبری میفرمایند بودجه مبنای برنامهریزی نیست و مردم باید وارد صحنه شوند.
وی با اینکه نباید اعتماد به نفس خود را از دست داد گفت:۴۰ سال از انقلاب گذشت و سیاهی به ذغال ماند و میماند و شکست سیاستهای دشمنان را یهودیان، دشمنان و ترامپ و در مرحله اول رهبری میدانند اما ما هنوز این را قبول نداریم.
هیأت برای رفع غم مردم تلاش کنند
وی با تاکید براینکه باید مشکلات روز مردم را دریابید، تاکید کرد: به فرموده رهبری باید به دهه شصت برگشت که مردم به فکر همه بودند و غم دیگران را مانند غم و مشکل خود بدانند و برای رفع آن تلاش کنند و هر خانه باید خیریه شود.
یکتا با بیان اینکه نبرد عزمها و ارادهها شروع شده و باید جبهه شد، اظهارداشت: هر کس باید به نحوی که میتواند در این راستا تلاش کند و شبکه اجتماعی کارآفرینی اقتصاد مقاومتی کتابخوانی داشته باشد.
وی به بانوان و مدیران هیأتهای مذهبی کشور توصیه کرد: نسبت به اقدامات عظیم اجتماعی و برای مشکلات مردم و نوآوری و علمی و به روز کار کردن فکر کنید و جوانان و افراد تحصیل کرده را جذب کنید.
وی با بیان اینکه درایت و تفکر لازمه رسیدن به مقاصد اسلامی است، اظهارداشت: از کشورهای دیگر به ایران میآیند که تجربههای هیأتهای بانوان را کسب کنند لذا باید هیأت را تمدنی و جهانی دید.
انتهای پیام/